Live Live

Kamerleden ChristenUnie en SGP naar Nissewaard!

Zaterdag 12 februari 2022 20:13

Kamerleden ChristenUnie en SGP naar Nissewaard!

Belangstellenden uit de gemeente Nissewaard zijn van harte welkom bij beide bezoeken.

Nissewaard - De komende weken bezoekt een tweetal leden van de Tweede Kamer van ChristenUnie en SGP de gemeente Nissewaard. Kamerlid Pieter Grinwis (ChristenUnie) komt op 19 februari naar Nissewaard en Roelof Bisschop (SGP) op 7 maart.

De lijsttrekker van de ChristenUnie-SGP Nissewaard, Bernard Tebrugge, is blij met de komst van de kamerleden. Tebrugge: ‘Pieter Grinwis en Roelof Bisschop komen onze campagne voor de gemeenteraadsverkiezingen ondersteunen. Pieter Grinwis bezoekt op 19 februari woonvoorziening ‘De Hofstee’ aan de Drogendijk in Spijkenisse, een prachtige voorziening voor mensen met een verstandelijke beperking. Zij krijgen daar o.m. woonbegeleiding en dagbesteding. Grinwis en de fractie van ChristenUnie-SGP Nissewaard krijgen daar een rondleiding en zullen vragen beantwoorden van bewoners.

Op 7 maart komt Roelof Bisschop naar het landbouwbedrijf van de familie van Bergeijk in Zuidland. Samen met de ChristenUnie-SGP fractie zal landbouwer Rens van Bergeijk het Tweede kamerlid een rondleiding geven op zijn bedrijf. De landbouw in Nissewaard en de belangrijke functie van de boeren in onze gemeente zullen daar onderwerp van gesprek zijn.’


Deel deze pagina: