Live Live

Kandidaten Lijst Belang van Nissewaard bekend

Zaterdag 12 februari 2022 11:08

Kandidaten Lijst Belang van Nissewaard bekend

Alle kandidaten zijn te vinden op de facebookpagina van Belang van Nissewaard. 

Nissewaard - Met grote trots heeft Belang van Nissewaard hun 19 gemotiveerde kandidaten voorgesteld die stuk voor stuk staan te trappelen om uw belangen te mogen behartigen.

 
'Onze kandidatenlijst bestaat uit mensen met veel levenservaring en deskundigheid op zijn/haar gebied van huisvrouw tot politieagent van parkeergaragemedewerker tot buschauffeur, van kapster tot vuilnisman. Alle kandidaten zijn politiek georiënteerd en weten als geen ander wat er in uw gemeente afspeelt. Uiteraard kent u al onze fractievoorzitter Peter van der Velden met zijn nodige ervaringen als gemeenteraadslid, Henny Houps, Angelique Tazelaar en Claire Duizendstra, maar daarnaast hebben wij ook een oud gediende op de kandidatenlijst staan met politieke ervaring tijdens zijn politieke loopbaan in de jaren 90 als deelgemeenteraadslid in Rotterdam.

Wij zijn erg blij dat onze nummer drie een comeback wil maken in de lokale politiek. Al onze kandidaten zijn mensen uit de klei, burgers zoals u met gezamenlijk één doel, om de inwoners van Nissewaard na bijna 30 jaar ONS weer een stem te geven', aldus de politieke partij.

Deel deze pagina: