Live Live

Kandidaten verkiezingen 15 maart te gast bij LINQ

Gepubliceerd: Woensdag 01 maart 2023 13:36

Kandidaten verkiezingen 15 maart te gast bij LINQ

Vanaf maandag 6 maart kun je ieder uur naar deze uitzendingen over de verkiezingen kijken op het televisiekanaal van LINQ.

Regio - Woensdag 15 maart staan de verkiezingen voor de waterschappen en provinciale staten op het programma. In de regio Voorne-Putten zijn er meerdere kandidaten van lokale- en landelijke partijen die zich verkiesbaar stellen voor deze verkiezingen.

In acht uitzendingen van ‘VerkiezingsLINQ’ zijn deze kandidaten uit de regio Voorne-Putten te gast en gaan in gesprek met presentator Dick Bosgieter. De volgende kandidaten zijn verdeeld over deze verschillende uitzendingen te gast: Meindert van Buuren & Robert Jansen (BVNL), Hennie Wiersma (PvdA), Wim Sjoukes (Waterschapspartij Hollandse Delta), Gregor Rensen (PvdA), Mirjam Nelisse (VVD), Jan Willem Driesprong (VVD), Bas van der Linden (CDA) & Erik Hoogzand (Forum voor Democratie).

Tijdens de uitzendingen wordt besproken waarom deze kandidaten zich verkiesbaar stellen en hoe zij de toekomst voor zich zien wanneer zij als volksvertegenwoordiger worden gekozen voor de waterschappen en/of provinciale staten. Iedere kandidaat krijgt aan het einde van de uitzending de kans om de kijkers in één minuut te overtuigen om op hem of haar te stemmen.

Vanaf maandag 6 maart kun je ieder uur naar deze uitzendingen kijken op het televisiekanaal van LINQ. LINQ is op televisie te zien via Ziggo-kanaal 39, KPN-kanaal 1403 & T-Mobile-kanaal 703. Online kun je de uitzendingen terugkijken via www.linqmedia.nl/tv/gemist of op het YouTube-kanaal van LINQ Media.

Deel deze pagina: