Live Live

Kantine v.v. Hellevoetsluis in een nieuw jasje

Gepubliceerd: Zaterdag 21 september 2019 17:33

Kantine v.v. Hellevoetsluis in een nieuw jasje

Op dinsdag 17 september werd het nieuwe meubilair geleverd en de kantine is een plaatje geworden!

Hellevoetsluis - Jaren geleden werd de kantine van v.v. Hellevoetsluis ('t Hellevoet Huis) door vrijwilligers behoorlijk opgeknapt. Wanden werden voorzien van steigerhout, de bar werd bekleed en tussenwanden werden geplaatst. Dit maakte het geheel al gelijk een stuk gezelliger.

Echter, het meubilair paste niet bij de nieuwe look en dus werd er in de ledenvergadering gevraagd of er mogelijk nieuw meubilair aangeschaft kon worden. Omdat het bestuur van v.v. Hellevoetsluis haar leden serieus neemt, werd er over nagedacht en werd er bij verschillende clubs gekeken en idee├źn opgedaan. Na het opvragen van diverse offertes werd er uiteindelijk gekozen voor De Arend Project- en Kantinemeubilair in Berkel-en-Rodenrijs. Met behulp van Elise Huijsman, binnenhuisarchitecte van Het Binnenhuys Woning- en Projectinrichting en dochter van erelid Dirk Huijsman, werd er uiteindelijk een definitieve keuze gemaakt.

Op dinsdag 17 september werd dan eindelijk het meubilair geleverd en het is een plaatje! Samen met de nieuwe pvc-vloer en de verbouwde bar, die doorgetrokken werd en waar een kozijn werd geplaatst, waardoor er nu veel meer lichtinval is en meer werkruimte voor het personeel, is het een mooi geheel en kan de voetbalvereniging weer jaren vooruit. Ook vanuit de leden kwamen er tot nu toe louter positieve reacties op de nieuwe inrichting en de veranderingen. Voor de voetbalteams staan er een aantal bartafels met barkrukken en voor de ouderen of niet-voetballers zijn er voldoende tafels en zitplaatsen aanwezig. Het 100-jarige v.v. Hellevoetsluis heet iedereen van harte welkom die de nieuwe inrichting eens wil komen aanschouwen.

Deel deze pagina: