Live Live

Kawin - OACN Boys eindigt in gelijkspel

Gepubliceerd: Maandag 02 mei 2022 18:10

OACN probeerde van alles om toch de wedstrijd naar zich toe te trekken maar had het geluk niet aan haar zijde.

Spijkenisse - Na een nipte overwinning afgelopen vrijdag stond nu Kawin op het programma. De thuiswedstrijd tegen Kawin eindigde in een gelijkspel.

In de beginfase was het betere spel voor OACN. Kawin dat geduldig wachtte op de counter, hield de ruimtes klein en OACN had moeite om hier doorheen te spelen. Toch wist OACN in de eerste helft 2 maal het net te vinden. Beide goals kwamen van de voet van Oualid Tarifit. Kawin kreeg in de eerste helft ook een aantal goede kansen uit counters, maar wist de bal niet achter doelman Dennis Vermeer te krijgen met 0-2 de rust in.

Na de rust eenzelfde spelbeeld. Kawin dat compact op eigen helft verdedigde, loerend op de counter en OACN die het spel moest maken. Uit een corner van Kawin was het OACN dat de bal veroverde en snel uitbrak dit leverde ook de 0-3 op. Na de 0-3 brak er een hele slechte periode aan voor OACN en kwam Kawin terug in de wedstrijd.

Tot 3 keer toe wist Kawin de vrije man bij de 2e paal te vinden en tot 3 keer toe kon deze vrij intikken voor een leeg goal. OACN probeerde nog van alles om toch de wedstrijd naar zich toe te trekken maar had het geluk niet aan haar zijde. De wedstrijd eindigde dan ook in een 3-3 gelijkspel.