Live Live

Kermis Hellevoetsluis weer van start!

Gepubliceerd: Donderdag 23 juni 2022 13:23

Kermis Hellevoetsluis weer van start!

Zin in een waanzinnig dagje uit met het hele gezin of samen met vrienden? Sfeervol, betaalbaar en gezellig?

Hellevoetsluis - De kermis op het Woordbouwerplein in Hellevoetsluis staat al jarenlang garant voor veel plezier. Met meer dan 25 attracties hebben de bezoekers dan ook echt wat te kiezen. De verrassing dit jaar is de splinternieuwe Dombo, een attractie die geschikt is voor allĂ© leeftijden, waar de kinderen in een grote olifant samen met papa, mama, opa of oma in kunnen plaats nemen.

Naast de Dombo zijn er meer nieuwe attracties te vinden. Dwalen in het glazen doolhof van het 'Rain Forest' of wil je snelle rondjes in de 'Deca Dance' of de 'City Hopper' ? Ook nieuw is de '5D simulator', een ware belevenis met tal van special effecten. Ook de familie achtbaan 'Dragon' is weer terug en zo is er voor iedereen wel een attractie te vinden op de kermis in Hellevoetsluis.

Zoals ieder jaar is er ook weer een randprogramma rondom de kermis. Voor de kinderen komt zondag de kinderheld Chase uit Paw Patrol naar de het Woordbouwerplein. Woensdag middag komt clown Milko van circus Renz de boel op stelten zetten, dus dat is altijd lachen !

Op de website, de krant en op diverse scholen zijn kortingsbonnen uitgedeeld zodat je nog goedkoper kermis kunt vieren, dus let goed op! De kermis vindt plaats t/m zondag 25 juni. Kijk voor het programma, openingstijden op www.kermishellevoetsluis.nl

Foto: Patrick Blonk

Deel deze pagina: