Live Live

Kerstconcert En Chantant

Gepubliceerd: Donderdag 21 november 2019 14:36

Kerstconcert En Chantant

Het programma bestaat dit jaar uit allerlei composities die wereldwijd hun oorsprong hebben.

Brielle - Op 14 december om 20.00 uur geven wij als Vocaal Ensemble ‘En Chantant‘ een concert in de St. Catharijnekerk te Brielle. Het Kerstconcert heeft deze keer als thema ‘ Carols all over the world’. Om u in de stemming te brengen voor de komende kerstdagen hebben we gekozen voor een aantrekkelijk programma met bekende en iets minder bekende carols.

Carols all over the world : een carol oftewel een kerstlied is in het moderne Engels een feestelijk lied, over het algemeen religieus, maar niet noodzakelijk verbonden met liturgie. Vaak heeft het een dansachtig of populair karakter. Het werkwoord caroling (of "to carol") verwijst ook naar het zingen van kerstliederen. Het programma bestaat dit jaar uit allerlei composities die wereldwijd hun oorsprong hebben. Landen als Finland, Wales, Rusland, Schotland en Duitsland lopen als een rode draad door dit concert.

Wij zijn erg blij dat het koperkwartet van Jurgen van Oostenbrugge opnieuw zijn medewerking wil verlenen aan ons concert. Het kwartet zal ook twee maal soleren tijdens deze avond. Wij bevelen hen van harte bij u aan! Het wordt een sfeervolle muziekavond met gevorderde amateurzangers onder leiding van dirigent André Vis. U hoort onder meer carols van Tsjaikovsky, Pärt, McMillan, Warlock en Sibelius. Uiteraard is dit slechts een kleine greep uit de zestien liederen waarmee wij u als luisteraar hopen te raken.

De kerk is open om 19.30 uur en de toegangsprijs op de avond zelf is € 17,50 (inclusief consumptie).  De voorverkoop van de kaarten a € 15,-- start op 14 november.  U kunt ze online bestellen via onze site www.enchantant.nl, waarbij de kaarten tot 11 december kunnen worden thuisgestuurd. 
Tevens kunt u voor de kaarten terecht bij Boekhandel ‘Hoofdstuk Een’, Nobelstraat 16 in Brielle, uitsluitend tegen contante betaling. Uiteraard is er ook de mogelijkheid uw kaarten op de avond zelf, aan de kerk te kopen.

Op deze website kunt u zich aanmelden voor de Nieuwsbrief. Op die manier krijgt u nog meer informatie over ons als ensemble en het concert. 
Noteert u het alvast in uw agenda: 14 december om 20.00 uur St. Catharijnekerk te Brielle. 
U bent van harte welkom!

Deel deze pagina: