Live Live

Kerstmarkt Duinhuisjes

Gepubliceerd: Woensdag 04 december 2019 19:28

Kerstmarkt Duinhuisjes

Het sfeervolle terrein bij de Duinhuisjes in Rockanje staat aanstaande zondag weer vol leuke kramen en enthousiaste kraamhouders.

Rockanje - Zondag 8 december vanaf 10.00 - 16.00 uur is er een kerstmarkt bij de Duinhuisjes. De toegang is gratis. Na het heerlijk avondje van de Sint breekt nu de tijd aan dat iedereen gaat denken aan kerst. Kom alvast in de kerstsfeer door een bezoekje te brengen aan deze kerstmarkt. De kerstman is ook aanwezig en zal u begroeten.

Laat je meevoeren door de klanken van het zangkoor “Down Town Abbey”, het koor treedt op om 13.30 uur en om 14.30 uur. Er is één Duinhuisje geopend, welke in kerstsfeer is aangekleed. Daarnaast klinkt er de gehele dag kerstmuziek.

Het sfeervolle terrein staat vol leuke kramen en enthousiaste kraamhouders, er is een grote diversiteit aan producten en cadeautjes; voor ieder wat wils.

Er kan heerlijk gegeten worden. Er is gerookte paling, oliebollen, erwtensoep en heerlijke ganzenproducten en natuurlijk is er glühwein en warme chocolademelk.

Openluchtmuseum De Duinhuisjes ligt aan de Duinstraat 18 in Rockanje (vlakbij de Tenellaplas) Voor overige informatie: www.hvwv.nl

Deel deze pagina: