Live Live

Kikkers en kabouters bij de doe-routes

Gepubliceerd: Woensdag 08 mei 2019 17:20

Kikkers en kabouters bij de doe-routes

Woensdag was de feestelijke opening en de spetterende inwijding van de vernieuwde kabouterweide bij de Tenellaplas. 

Rockanje - ‘Kijk mam! Die kabouter heeft dezelfde paraplu als mij!’ riep Suus enthousiast. Want ondanks of misschien wel dankzij de regen was het woensdag 8 mei een kleurig feest bij Bezoekerscentrum Tenellaplas. 


Kabouter Jos opende samen met Guus, Jet, Saar en Suus de vernieuwde kabouterweide. De kabouterweide is een van de doe-routes die onlangs in een nieuw jasje is gestoken. Stichting Het Zuid-Hollands Landschap wil met de doe-routes kinderen laten verwonderen door en ontdekken in de natuur.

De kabouterweide is een van de doe-routes die kinderen vanaf het Bezoekerscentrum Tenellaplas kunnen volgen. Deze zijn, net als de kabouterweide, in een nieuw jasje gestoken. De doe-routes zijn speciaal gemaakt voor kinderen, om lekker zelf op ontdekking te gaan. In totaal zijn er zes avontuurlijke routes uitgestippeld zodat er voor elke leeftijd een mooie route te volgen is. Leuk voor het hele gezin, een kinderfeestje of met de klas!

Zin om op pad te gaan?
Alle doe-routes starten vanaf Bezoekerscentrum Tenellaplas in Rockanje. Kijk voor meer informatie op www.zhl.nl/de-natuur-in en kies een route uit die bij jou past!

Deel deze pagina: