Live Live

Kinderen CBS Anker openen Sinterklaashuis

Gepubliceerd: Zaterdag 19 november 2022 12:53

Kinderen CBS Anker openen Sinterklaashuis

Met een knip door het grote lint, werd het Sinterklaashuis officieel geopend en konden de kinderen starten met de rondleiding.

Brielle - De kleuters van CBS Anker hebben woensdag samen met Burgemeester Rensen en uiteraard Sinterklaas, het Brielse Sinterklaashuis officieel mogen openen.

De kinderen waren al vroeg door hun ouders naar het Sinterklaashuis gebracht en stonden samen met Juf Eveline te wachten op het grote moment. Burgemeester Rensen en Sinterklaas waren uiteraard heel erg blij met de hulp van de kinderen. 

Dit jaar is het thema “Sinterklaas en het geheime kerstfeest”. Samen met de Rondleidpiet gingen zij van kamer naar kamer waar zij o.a. de cadeautjes uit de schoorstenen mochten halen, de slaapkamer van Sinterklaas bezochten, een ontmoeting hadden met de IJskoningin en nog veel meer! De kinderen hebben genoten van een geweldige ochtend in het Brielse Sinterklaashuis.

Aangekomen op school, hebben de kinderen met Juf Eveline in de kring nog lang na kunnen praten over hun belevenissen in het Sinterklaashuis.

Het bezoek aan het Brielse Sinterklaashuis van de groepen 1 t/m 3, is één van de activiteiten die op CBS Anker georganiseerd worden rondom het Sinterklaasfeest. De activiteitencommissie, bestaande uit teamleden en ouders, is al druk bezig met alle voorbereidingen om ook dit jaar het Sinterklaasfeest uitgebreid met alle kinderen van alle groepen te kunnen vieren!

Deel deze pagina: