Live Live

Kinderraad Waterland Spijkenisse op Stadhuis

Gepubliceerd: Maandag 08 juli 2019 00:56

Kinderraad Waterland Spijkenisse op Stadhuis

Deze leuke, leerzame middag eindigde in de kamer van wethouder Wouter Struijk.

Spijkenisse - Op woensdagmiddag 3 juli j.l. bracht de Kinderraad Waterland Spijkenisse, op uitnodiging van wethouder Wouter Struijk, een bezoek aan het Stadhuis.

De rondleiding begon in de Raadzaal waar de kinderraadsleden tekst en uitleg kregen van en vragen konden stellen aan de griffier. Tijdens de rondleiding kwamen ze ook de wethouders Mijnans, Hamerslag en Soeterboek in de wandelgangen tegen. Gelukkig wilden deze wethouders ook wel even op de foto met de kinderraadsleden. Daarna brachten ze nog een bezoekje aan de kamer van de burgemeester, die helaas niet aanwezig was. Deze leuke, leerzame middag eindigde in de kamer van wethouder Wouter Struijk, waar de Kinderraadsleden nog wat lekkers en drinken kregen.

Jort bedacht ter plekke nog een leuk idee... een milieu-evenement, daar gaat de kinderraad mee aan de slag. Kinderraad Waterland Spijkenisse en Stichting WaterlandSpijkenisse danken de wethouders en griffier voor de hartelijke ontvangst, de uitleg en de leuke middag.

Voor het nieuwe schooljaar zijn zij op zoek naar nieuwe raadsleden. Jongens en meisjes uit de groepen 5, 6, 7 en 8 van alle basisscholen uit Waterland, die mee willen denken en doen over hun leef en schoolomgeving, nodigen ze van harte uit om zich aan te melden via kinderraad@waterlandspijkenisse.nl

Deel deze pagina: