Live Live

Koffieochtend met thema

Gepubliceerd: Dinsdag 19 maart 2019 13:26

Koffieochtend met thema

Deze keer is er een thema en wel de problematiek rond de afvalscheiding in de wijken. 

Spijkenisse - Maandag 25 maart is er weer een koffie ochtend. Aanvang 10.00 tot 11.30 uur in wijkcentrum Groenewoud, Eikenlaan 88E, 3203 BM Spijkenisse. Deze koffieochtend is er voor een ieder uit De Gildenwijk en Groenewoud. Deze koffieochtend zal aanschuiven de afvalcoach van Reinis. Ook zal Goa Janet aanwezig zijn.

Normaal is de koffie ochtend informeel zonder echt een onderwerp. Deze keer maken ze dus een uitzondering, doordat er veel problemen zijn in de wijk inzake afvalscheiding en er heel veel vuil bij de ondergrondse vuilcontainers wordt geplaatst. Kom dus naar de koffie ochtend, zodat we met zijn alle het probleem in kaart kunnen brengen en u uw vragen kunt stellen aan de afvalcoach en Goa Janet.

Ook worden er andere onderwerpen besproken zoals, wie is wie en wat is de stand van zaken in de wijk? Leer elkaar kennen en weet elkaar te vinden. Hoe is de leefbaarheid in de wijk, wil je aandacht voor een bepaald thema of wil je alleen even een bakkie komen doen? Iedereen is van harte welkom!

Deel deze pagina: