Live Live

Kom naar de gratis Fitheidstest 55+ in Brielle!

Dinsdag 17 oktober 2023 15:16

Kom naar de gratis Fitheidstest 55+ in Brielle!

!De Fitheidstest geeft inzicht in wat je (nog) kunt, dus hoe ver je lichaam kan gaan en waar de grenzen liggen. 

Brielle - Op zaterdag 28 oktober is het weer zover! Ook dit jaar organiseren Catharina, Thuis op Voorne en Stichting PUSH in samenwerking met Fysio-Brielle de Fitheidstest in Brielle. Dit is de laatste Fitheidstest van 2023. Alle 55 plussers uit de gemeente Voorne aan Zee zijn van harte welkom! Kom je niet uit Brielle maar uit bijvoorbeeld Zwartewaal, Hellevoetsluis, Rockanje of Oostvoorne? Geen probleem!

Fit zijn en jezelf fit voelen is enorm belangrijk! De Fitheidstest geeft inzicht in wat je kunt, dus hoe ver je lichaam kan gaan en waar de grenzen liggen. De Fitheidstest meet in ongeveer 1 uur uw fitheid. De test bestaat uit verschillende onderdelen, die onder meer knijpkracht, lenigheid, uithoudingsvermogen en reactiesnelheid meten. Deze metingen worden aangevuld met een meting van de bloeddruk, lengte en gewicht. Na afloop bespreekt een beweegcoach de resultaten en voorziet u indien gewenst van persoonlijk advies.

Naast de Fitheidstest is er een sport- en beweegmarkt waar u met diverse lokale aanbieders in gesprek kunt gaan over hun sport- en beweegaanbod. In onze regio is er namelijk voor ieder wat wils. Denk hierbij bijvoorbeeld aan wandelgroepen, volksdansen, fietsmaatjes, koersbal, tennis, voetbal, senioren gym en speciale programma’s vanuit OldStars. Mocht u niet kunnen deelnemen aan de Fitheidstest, maar bent u wel benieuwd naar het sport- en beweegaanbod van de regio? Kom dan gerust enkel een kijkje nemen op de sport- en beweegmarkt.

De Fitheidstest en sport- en beweegmarkt vinden plaats tussen 10.00 uur en 14.00 uur op de middelbare school Yuverta (Anna Hoevestraat 2, Brielle). Heeft u vervoer nodig om hier te komen? Dan kijken wij graag met u mee naar de mogelijkheden. Deelname aan de Fitheidstest is geheel gratis. De plekken zijn al aardig gevuld, maar u kunt zich nog steeds aanmelden. Aanmelden kan tot en met zaterdag 21 oktober, via: https://www.catharina.nl/activiteiten/fitheidstest, per mail via isabelle.miltenburg@catharina.nl of telefonisch via (06)82015125.

Deel deze pagina: