Live Live

Komend weekend afsluiting Botlekbrug

Gepubliceerd: Donderdag 11 oktober 2018 10:02

Komend weekend afsluiting Botlekbrug

De omleidingen worden ter plaatse aangegeven met gele borden. 

Regio - Komend weekend is de Botlekbrug afgesloten voor wegverkeer en (brom)fietsers en voetgangers vanaf zaterdagochtend 13 oktober 05.00 uur tot zondagochtend 14 oktober 04.00 uur. In dit weekend worden omloopwielen vervangen aan de Botlekzijde van de brug.

Het wegverkeer wordt omgeleid via de Botlektunnel. De omleiding voor het vervoer van gevaarlijke stoffen die niet door de tunnel mogen, is via de Eilandenroute.

Voetgangers en (brom)fietsers worden omgeleid via de Spijkenisserbrug en Hartelbrug. De omleiding wordt met gele borden aangegeven en op www.rijkswaterstaat.nl/Botlekbrug

Hinder hoge scheepvaart

Voor de scheepvaart is op bovengenoemde data de oostelijke doorvaart (zijde Pernis) beschikbaar. Maar voor diepstekende schepen die vanwege hun diepgang geen gebruik kunnen maken van de oostelijke doorvaart is de Oude Maas gestremd.

Altijd op de hoogte met gratis sms-service Rijkswaterstaat

Door BRUG AAN te sms’en naar 3669 kunt u zich aanmelden voor de gratis sms-service zodat u direct op de hoogte bent van (langdurige) afsluitingen van de Botlekbrug en stremmingen van de Oude Maas en u uw reis, indien mogelijk, kunt aanpassen of uitstellen.

Meer informatie

Actuele informatie over de werkzaamheden is te vinden opwww.rijkswaterstaat.nl/Botlekbrug en in de berichten aan de scheepvaart die staan op www.vaarweginformatie.nl. Ook kan gebeld worden met de landelijke informatielijn van Rijkswaterstaat, 0800-8002 (gratis). Volg hen ook via Twitter: @RWS_WNZ.

Deel deze pagina: