Live Live

Koninklijke onderscheiding in Westvoorne

Gepubliceerd: Maandag 20 juli 2020 13:23

Koninklijke onderscheiding in Westvoorne

Judith Hoogenboom uit Oostvoorne heeft maandagmorgen een Koninklijke onderscheiding ontvangen. 

Westvoorne - Op maandag 20 juli reikte burgemeester Peter de Jong een Koninklijke onderscheiding uit. Mevrouw Hoogenboom (Judith) uit Oostvoorne werd gedecoreerd met de Koninklijke onderscheiding Lid in de Orde van Oranje-Nassau.

Judith Hoogenboom zet zich al 24 jaar in voor de Roosevelt Vakantieweek van de Stichting Holy Days. Een week waarin mensen met een lichamelijke handicap of een kwetsbare gezondheid een onvergetelijke tijd beleven. Judith begon op haar 18e bij de Roosevelt Vakantieweek als verzorgster. In de loop der jaren nam zij steeds meer taken op zich. Tot uiteindelijk de algehele leiding met alle voorbereidende en afsluitende werkzaamheden.

Daarnaast zet Judith zich in voor de Welkomkerk. In de negentiger jaren zat zij in de leiding van de tienerclub en was zij actief in de Christelijke Jongeren Vereniging ‘Ebenhaezer’. Zij zet zich in voor het jeugdwerk binnen de kerkelijke gemeente in Rockanje en betrekt hier ook ouders bij. Ook is Judith een verbinder. Zo bekijkt zij samen met diverse kerken in de buurgemeenten hoe jongeren kunnen samenwerken en meer bij de kerk betrokken kunnen worden.

Judith Hoogenboom is een gedreven persoon, die zich zonder eigen belang inzet voor anderen en die verbinding zoekt. Zij is een voorbeeld voor velen en met name voor jongeren. Daarom verdient zij deze Koninklijke onderscheiding.

Deel deze pagina: