Live Live

Koninklijke onderscheiding voor mevr. Van Nielen-Kuit

Dinsdag 31 oktober 2023 09:00

Koninklijke onderscheiding voor mevr. Van Nielen-Kuit

Mevrouw van Nielen-Kuit is al sinds 1993 zeer actief binnen de bowlingvereniging in Hellevoetsluis.

Hellevoetsluis - Zondag 29 oktober is mevrouw van Nielen-Kuit uit Hellevoetsluis door burgemeester Rehwinkel van de gemeente Voorne aan Zee verrast met een Koninklijke Onderscheiding. Dit gebeurde tijdens de viering van het 45 jarig bestaan van Bowlingvereniging Hellevoetsluis.

Mevrouw van Nielen-Kuit is al sinds 1993 zeer actief binnen de bowlingvereniging. Ze is begonnen bij de jeugd waar ze de trainingen verzorgde en aanspreekpunt was voor de ouders van de jeugdleden. Ze regelde de wedstrijden en toernooien. In 1997 is ze lid geworden van het bestuur als secretaris. Deze functie bekleedt zij tot op heden nog steeds.

Mevrouw van Nielen-Kuit wordt gezien “als een bestuurslid met een gouden hart voor de club” en is een zeer belangrijke en gewaardeerde vrijwilliger. Op 15 juni jl. is zij door de vereniging benoemd tot erelid van bowlingvereniging Hellevoetsluis.

En nu is zij voor haar onmiskenbare en belangeloze inzet voor de samenleving en vooral voor bowlingvereniging Hellevoetsluis benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau. Burgemeester Rehwinkel reikte haar deze koninklijke onderscheiding uit.

Deel deze pagina: