Live Live

Koninklijke Onderscheiding voor mevrouw Kouwyzer

Gepubliceerd: Zaterdag 13 januari 2018 02:58

Koninklijke Onderscheiding voor mevrouw Kouwyzer

Mevrouw Kouwyzer-van der Wilt is benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau. 

Brielle - Vrijdagavond ontving mevrouw Maria Helena Kouwyzer-van der Wilt (53) de Koninklijke Onderscheiding Lid in de Orde van Oranje-Nassau. Decoranda heeft een langdurige bijdrage aan de openbare veiligheid in de gemeente Brielle en de regio geleverd.
Burgemeester Gregor Rensen reikte de onderscheiding uit tijdens de Jaarlijkse Korpsavond van de vrijwillige brandweer Brielle en Zwartewaal. De uitreiking vond plaats in Dansschool 'De Werker' aan de Venkelstraat in Brielle

Mevrouw Kouwyer – van der Wilt ontving de onderscheiding voor haar bijdrage aan de openbare veiligheid in de gemeente Brielle en de regio. Zij is sinds 1997 lid van de vrijwillige brandweer van respectievelijk Hellevoetsluis en Brielle (onderdeel van de Veiligheidsregio Rotterdam-Rijnmond). Zij heeft zich de afgelopen twintig jaar onder andere ingezet als kerninstructeur bij de afdeling Vakbekwaam van de Veiligheidsregio Rotterdam-Rijnmond, fungeert zij als duikcoördinator van de oefenavonden en is zij chauffeuse bij de brandweer.

Foto: Wil van Balen

Deel deze pagina: