Live Live

Kraanvogelloop bij Spark een succes!

Zondag 28 januari 2024 16:47

Kraanvogelloop bij Spark een succes!

Spijkenisse - De organisatie kan terugzien op een geslaagd evenement met dank aan de inzet van de vele vrijwilligers. 

De tweede editie van de Kraanvogelloop bij Spark was opnieuw een groot succes. Op 28 januari 2024 stonden ruim 200 deelnemers aan de start, het aantal inschrijvingen overtrof alle verwachtingen.

Het was bovendien prima loopweer wat ook voor de vrijwilligers heel fijn was. Twee ronden op de baan en daarna op weg naar de Kraanvogelbrug, Maasboulevard over en daarna volgde een gedeelte door de Uitwaayer. Veel atleten uit de regio, veel Sparkers en TVS’ers.

Speaker Kees van der Meijde was weer present; je bent dan van vakkundig commentaar verzekerd. Het was geen spannende strijd, eerste binnenkomer was Okbazgi Kidane van Spado uit Bergen op Zoom, tijd 0:54:26; tweede werd na ruim twee minuten Jurre Keizers, van de Koplopers uit Delft, in 0:56:59. Nummer drie werd Zerezgi Kidane in 0:57:09 van THOR uit Roosendaal.

Bij de dames werd Valérie Biemond eerste, tijd 1:12:24 en tweede werd Annemiek Willemze in 1:13:33 en als derde finishte Simone van Dortmondt van Spark in 1:14:45. De organisatie kan terugzien op een geslaagd evenement met dank aan de inzet van de vele vrijwilligers. De volgende Kraanvogelloop zal zijn op zondag 26 januari 2025.

Deel deze pagina: