Live Live

Laatste nieuws Spijkenisse SPARK marathon

Gepubliceerd: Dinsdag 11 december 2018 08:34

Laatste nieuws Spijkenisse SPARK marathon

Voorinschrijven is nog mogelijk t/m 12 december a.s. Na-inschrijven is mogelijk op de wedstrijddag, 16 december a.s., vanaf 8:15 uur. 

Spijkenisse - Topatleten hebben zich tot nu toe op de hele marathon nog niet gemeld. Op de halve marathon behoort Melanie Spruyt uit Nieuwerkerk a/d IJssel bij de dames tot de kanshebsters, zij wordt in staat geacht deze afstand royaal onder de 1:30 te lopen. Op 28 oktober jl. won ze de Marathon van Etten Leur in 3:03:38, waarmee ze overall 14e werd.

Bij de 5 en 10 km zijn geen favorieten te noemen; op deze afstanden zijn er altijd relatief veel na-inschrijvers. Lopers nemen vaak kort van te voren het besluit om aan een wedstrijd deel te nemen. Het totaal aantal inschrijvingen ligt rond de 1100; de deelnemers komen uit 18 verschillende landen. Onze zuiderburen de Belgen scoren weer het hoogst.

Zie voor nadere informatie en het laatste nieuws www.spijkenissemarathon.nl Voorinschrijven is nog mogelijk t/m 12 december a.s. Na-inschrijven is mogelijk op de wedstrijddag, 16 december a.s., vanaf 8:15 uur in Sporthal Olympia aan de Plaatweg in Spijkenisse.

Deel deze pagina: