Live Live

Laatste SPARK marathon nieuws

Gepubliceerd: Vrijdag 05 oktober 2018 16:49

Laatste SPARK marathon nieuws

Het belooft weer een internationale aangelegenheid te worden, vooral onze zuiderburen zullen weer goed vertegenwoordigd zijn!

Spijkenisse - Dit laatste nieuws gaat over de halve marathon die ook op 16 december a.s. gelopen kan worden. Het parcours van de halve is niet gewijzigd, het gaat opnieuw door het Mallebos en door het centrum van Spijkenisse.

Een probleemloze oversteek van de Schenkelweg is dit jaar gegarandeerd. Dit betekent dat de problemen van 2017 (een file op de Spijkenissebrug!!) waardoor de lopers moesten wachten met oversteken tot het verleden behoren. Dat de organisatie hier blij mee is, behoeft geen betoog, want niets is vervelender voor een hardloper dan voor een verkeerslicht wachten bij het oversteken.

De inschrijving van alle afstanden verloopt voorspoedig, ze naderen de 500. Het belooft weer een internationale aangelegenheid te worden, vooral onze zuiderburen zullen weer goed vertegenwoordigd zijn. Het goede doel dat dit jaar ondersteund wordt is de Stichting Ambulance Wens. Deze Stichting vervult de laatste wensen van terminale patiƫnten.

Mocht je van plan zijn om mee te doen, wacht dan niet te lang. Je kunt voorinschrijven tot 12 december a.s.; zie voor meer info www.avspark.nl

Deel deze pagina: