Live Live

Laatste VOORbeeld 2022 voor Paardenmarkt Heenvliet

Gepubliceerd: Dinsdag 22 november 2022 14:55

Laatste VOORbeeld 2022 voor Paardenmarkt Heenvliet

Op woensdagavond 16 november jl. overhandigde VOOR Nissewaard raadslid Remon van Bree de “gouden” duim aan Ronald van der Vlies.

Nissewaard - Met jaarlijks ruim 80.000 bezoekers is de Paardenmarkt Heenvliet het best bezochte evenement in Nissewaard. En dan te bedenken dat de eerste paardenmarkt in Heenvliet al in 1469 plaatsvond.

Nu ruim 550 jaar later komt het bestuur van dit geweldige evenement nog wekelijks samen in het oude Tolhuis (bestuurskantoor en tijdens het evenement het episch centrum van de organisatie) om de volgende editie te bespreken.

Inmiddels in de traditionele paardenmarkt uitgegroeid tot een evenement van formaat met een grote kermis en gezellige braderie. Zowel de inwoners van Nissewaard als bezoekers uit de wijde omgeving genieten jaarlijks, tijdens het Pinksterweekend van alle festiviteiten.

Een enorme grote groep enthousiaste vrijwilligers is dag en nacht in touw met het op- en afbouwen en het goed laten verlopen van het evenement. Half Heenvliet is rondom de Pinksterdagen druk in de weer om het alle bezoekers naar hun zin te maken. Aan het roer van deze grote operatie staat voorzitter Ronald van der Vlies.

Voor de lokale politieke partij VOOR Nissewaard was dit de reden om alle vrijwilligers van de Paardenmark Heenvliet te bedanken voor al hun inzet met het laatste VOORbeeld van 2022. Het VOORbeeld wordt een aantal maal per jaar uitgereikt aan inwoners en/of organisaties uit Nissewaard die zich belangeloos inzetten voor een nog mooier Nissewaard.

Op woensdagavond 16 november jl. overhandigde VOOR Nissewaard raadslid Remon van Bree, in bijzijn van het voltallige bestuur, de “gouden” duim aan Ronald van der Vlies. Deze gaf in zijn reactie aan blij te zijn met deze mooie erkenning voor het harde werk en enthousiasme van alle vrijwilligers en zorgt ervoor dat het VOORbeeld een mooie plaats krijgt in het bestuurskantoor.

“Wij zijn blij met alle mooie reacties van ontvangers van de uitgereikte VOORbeelden”, aldus partijvoorzitter Roy Masthoff. “Er zijn talloze prachtige initiatieven in Nissewaard die alle waardering verdienen. We hebben inmiddels alweer een aantal nominaties voor 2023, dus de nieuwe “duimen” zijn inmiddels alweer besteld”. De Paardenmarkt Heenvliet zal in 2023 plaatsvinden van 26 t/m 29 mei.

Deel deze pagina: