Live Live

Lampionnenoptocht voor 16e verjaardag prinses Amalia

Gepubliceerd: Zaterdag 30 november 2019 20:15

Lampionnenoptocht voor 16e verjaardag prinses Amalia

Prinses Amalia wordt 16 jaar en dat gaan ze vieren in Zuidland met een Oranje Lampionnenoptocht!

Zuidland - Zaterdag 7 december organiseert de Oranjevereniging Zuidland in samenwerking met de Winkeliersvereniging Zuidland een Oranje Lampionnenoptocht ter ere van de zestiende verjaardag van prinses Amalia. Iedereen met een lampion is welkom bij Winkelcentrum ’s Lands Hof.

Lampionnenpracht

Kinderen kunnen een lampion kopen bij tabaks- en gemakswinkel Cigo in het winkelcentrum, maar het is ook leuk om zelf een lampion zelf te maken. Dit kan natuurlijk thuis, maar het is ook mogelijk om bij de Buitenschoolse Opvang in Zuidland een lampion in elkaar te zetten. Of misschien kan het in de klas op de basisschool in overleg met juf of meester. Ben je op zeven december vergeten een lampion mee te nemen en wil je toch meedoen? Geen nood! Bij Cigo kan ook op zaterdagavond een lampion worden gekocht.

Lichtjesparade

Op de avond van de optocht zorgt de Oranjevereniging Zuidland dat ieder kind een stokje met een lampje krijgt voor de lampion. Het stokje met daaraan een lampje kan worden opgehaald bij de promotiekraam van de Oranjevereniging bij Winkelcentrum ‘s Lands Hof.

Programma

Na het zien van een dansoptreden van GrapeFine om 18:15 uur onder het genot van warme chocolademelk voor de kinderen, glühwein voor de ouderen en iets lekkers opent Showbrassband Thalita rond 18:30 uur de optocht met een kort optreden. Daarna zal de optocht rond 18:45 uur van start gaan. Bij terugkomst, rond 19:15 uur, geeft de showbrassband nog een kleine toegift.

Inlichtingen

Secretariaat Oranjevereniging Zuidland E secretariaat@ovzuidland.nl

Website van de Oranjevereniging W www.ovzuidland.nl

Deel deze pagina: