Live Live

Lampionoptocht in Oostvoorne op zaterdag 2 september

Zondag 13 augustus 2023 17:03

Lampionoptocht in Oostvoorne op zaterdag 2 september

Deelnemers van jong en oud kunnen meelopen in de optocht en de organisatie heeft als motto "hoe creatiever, hoe beter".

Oostvoorne - Zaterdag 2 september vindt vanaf 20:15 uur een lampionoptocht plaats in Oostvoorne. De optocht wordt gelopen onder het thema 'Voorne aan Zee' en alle deelnemers wordt van te voren gevraagd om hun mooiste creaties te verzinnen bij dit thema op de lampion.

Deelnemers van jong en oud kunnen meelopen in de optocht en de organisatie heeft als motto "hoe creatiever, hoe beter". Je kunt meelopen, maar ook meerijden op een versierde fiets of een grote versierde wagen. Uiteraard mogen ook dit jaar de tuinen waar de optocht langs zal rijden, worden versierd.

Deelname aan de tocht is gratis, maar het is wel nodig om jezelf aan te melden. Dit is op de dag zelf mogelijk vanaf 19:00 uur bij Cultureel Centrum de Man, waar ook de start plaats zal vinden om 20:15 uur.

De route loopt volgens de organisatie langs de volgende straten in Oostvoorne: de Burgemeester Letteweg, Stationsweg, Van der Meerweg, Rialaan, Patrijzenlaan, Fazantelaan, IJsvogellaan, Meeuwenlaan, Zandweg, Van Itersonlaan, Stationsweg, Dorpsplein en eindigt op de Hofwei.

Deel deze pagina: