Live Live

Lancering nieuwe toeristische website

Gepubliceerd: Donderdag 26 september 2019 17:46

Lancering nieuwe toeristische website

De naam van de website benadrukt het feit dat Westvoorne zich in een unieke, natuurlijke, omgeving bevindt.

Westvoorne - Na een uitvoerige testperiode lanceerden wethouder Jorriena de Jongh van de gemeente Westvoorne en directeur Irma van Oosten van de marketingorganisatie OP Voorne-Putten vandaag de nieuwe toeristische website voor Westvoorne: www.natuurlijkwestvoorne.nl. De nieuwe website toont het grote toeristische aanbod binnen de gemeente en sluit naadloos aan op de regionale website www.opvoorneputten.nl. De website is ontwikkeld door de marketingorganisatie OP Voorne-Putten in samenwerking met de gemeente Westvoorne.

Directeur Irma van Oosten: “De website www.natuurlijkwestvoorne.nl is afgestemd op de huidige en toekomstige bezoekers van Westvoorne. De website laat in woord en beeld alle facetten van onze beste duurzame natuurbestemming ter wereld zien. Hierbij wordt, nog meer dan op de regionale website, ingezoomd op de behoefte van de specifieke doelgroep van en de gedetailleerde informatie over toeristisch Westvoorne. Vanzelfsprekend is het heel makkelijk om te schakelen tussen de verschillende sites en krijgt de gebruiker een overzichtelijk beeld van de mogelijkheden op Voorne-Putten en specifiek Westvoorne.”

De naam van de website benadrukt het feit dat Westvoorne zich in een unieke, natuurlijke, omgeving bevindt en is een knipoog naar het feit dat je natuurlijk in Westvoorne moet zijn voor je leukste vakantie of weekendje weg.

Wethouder Jorriena de Jongh is blij met het resultaat: “Voor Westvoorne als kustgemeente zijn toerisme en recreatie hele belangrijke pijlers. Westvoorne is een bijzonder mooie gemeente en heeft met de prachtige stranden, bossen en duinen toeristen en recreanten veel te bieden. Daarom is het goed dat wij als kustgemeente samen met de marketingorganisatie Op Voorne Putten dit aanbod nu via deze mooie website kunnen laten zien. Hierdoor kunnen inwoners en bezoekers gerichte informatie vinden.”

De gemeente Westvoorne, onderdeel van de zuidwestelijke delta, is vanwege de ongerepte, beleefbare natuur en het duurzame toerisme onlangs bekroond tot beste duurzame natuurbestemming ter wereld.

Deel deze pagina: