Live Live

Landelijke Opschoondag ook in Waterland

Gepubliceerd: Zondag 24 maart 2019 10:19

Landelijke Opschoondag ook in Waterland

Met dank aan iedereen die zelfstandig of in groepsverband heeft meegeholpen om Waterland weer een stukje schoner te maken!

Spijkenisse - Om even voor 10.00 uur zijn de kinderraadsleden van Waterland en vrijwilligers van Stichting Waterland Spijkenisse begonnen op winkelcentrum Waterland met het rapen van zwerfvuil. Geen overbodige luxe, want het hele winkelcentrum lag bezaaid met troep. Niet alle peuken zijn tussen de stenen te verwijderen, maar na een poosje hard werken was het plein redelijk schoon.

Ook vrijwilligers van de bewonersgroep kwamen nog even langs op het winkelcentrum om vervolgens elders in de wijk aan de slag te gaan.

Mensen, er staan echt prullenbakken op het plein en al die peuken mogen in de peukenroosters..... Of wordt thuis ook alles op de grond gegooid? Een schone wijk begint bij onszelf!

Na het winkelcentrum ging de tocht naar speeltuin Slakkenveen, waar ze onderweg ook nog het nodige hebben opgepikt. Joshua kwam team Kinderraad Waterland gelukkig ook nog even versterken. Ongelofelijk wat er in de speeltuin allemaal is opgeruimd. Hout, gebroken glas, plastic, planken enz. Na gedane arbeid even een hapje kibbeling om daarna moe maar voldaan naar huis te gaan. Kinderraadslid Bas stelde voor om 1x per 2 weken met de Kinderraad een stukje wijk aan te pakken. Strak plan, met elkaar, voor elkaar!


Met dank aan iedereen die zelfstandig of in groepsverband heeft meegeholpen om Waterland weer een stukje schoner te maken en speciale dank aan Kinderraadsleden Bas Akershoek, Mo Sharafbainy, Dean de Ridder en Joshua Ketting.

Zij zijn te volgen op Facebookgroep Waterland Spijkenisse of www.waterlandspijkenisse.nl

De kinderraad Waterland is te volgen via Facebookpagina Kinderraad Waterland Spijkenisse.

Deel deze pagina: