Live Live

Leden van LOB stemmen in met naamswijziging

Gepubliceerd: Woensdag 04 september 2019 21:12

Leden van LOB stemmen in met naamswijziging

Door de naamswijziging blijft de naam LOB herkenbaar maar wordt de naam van de vereniging gekoppeld aan de gemeente Nissewaard.

Nissewaard - Tijdens de laatste ledenvergadering van Lokaal Onafhankelijk Bernisse (LOB) hebben de leden ingestemd met een naamswijziging. De nieuwe naam is LOB Nissewaard waarbij LOB nu staat voor Lokaal Onafhankelijke Bewoners Nissewaard. 

LOB Nissewaard zal zich blijven inzetten voor de belangen van alle inwoners van Nissewaard. En zoals u ondertussen gewend bent zal LOB Nissewaard op 14 september aanstaande deelnemen aan de jaarmarkt te Zuidland. U kunt dan in gesprek gaan met de LOB vertegenwoordigers en bij voldoende belangstelling zal LOB op 7 november aanstaande een politiek café organiseren waarbij bewoners op een aantal stellingen kan reageren.

Tevens zal LOB Nissewaard tijdens de jaarmarkt bewoners willen informeren over de consequenties van de mogelijke komst van een converterstation in de Biertse polder. LOB Nissewaard wil haar zorgen over dit project met de bewoners delen en ze wijzen op de mogelijkheden voor het indienen van zienswijze.

Deel deze pagina: