Live Live

Leerlingen Maerlant koken eerste lunch voor inwoners

Gepubliceerd: Zaterdag 09 oktober 2021 17:13

Leerlingen Maerlant koken eerste lunch voor inwoners

Wilt u lunchen op het Maerlant, vraag dan een voucher aan en reserveer een plekje!

Leerlingen van het Maerlant in Brielle maken iedere woensdag en vrijdag een lunch klaar voor iedereen die graag onder de mensen is en wil genieten van een lekkere, gezonde lunch. Onlangs vond de eerste lunch plaats in het bijzijn van wethouders Van Ravenhorst en Borgonjen van de gemeenten Brielle en Westvoorne. Inwoners die mee hebben geluncht, hebben ontzettend genoten en vonden de inzet van de jongeren erg leuk om te zien.

Lekker en gezond

De lunch is een initiatief van het Maerlant en de twee gemeenten. Mensen die graag mee willen lunchen kunnen een voucher krijgen van de gemeente en met dat voucher elke week genieten van een heerlijke, gezonde lunch. Heeft u een voucher van de gemeente dan betaalt u maar € 5,- voor een driegangenmenu met een drankje of € 3,50 voor een tweegangenmenu met een drankje.

Iedere woensdag en vrijdag

Er zijn geen voorwaarden verbonden aan het verkrijgen van deze vouchers. Wilt u lunchen op het Maerlant, vraag dan een voucher aan en reserveer een plekje via telefoonnummer 0181-412210 of door een e-mail te sturen naar stadhouder@maerlant.eu. Let op: vol is vol. De lunches worden wekelijks georganiseerd op woensdag (vanaf 3 november) en op vrijdag.

U kunt een voucher opvragen via:

Welzijn Ouderen Brielle en Westvoorne: 0181-728281

SBO Hellevoetsluis: 0181-322273

Stichting PUSH: 0181-316688

Deel deze pagina: