Live Live

Lente concert

Gepubliceerd: Maandag 22 april 2019 12:00

Lente concert

Zoals u van En Chantant gewend bent, krijgt u een sfeervolle muzikale avond met bijzondere muziek, vertolkt door gepassioneerde zangers.

Brielle - Op 18 mei geeft Vocaal Ensemble “En Chantant” een Lente concert in de St. Catharijne Kerk van Brielle.
Het ensemble laat u kennis maken met een muzikale vertolking van de weg van donker naar licht. U hoort o.a. muziek van Bairstow, Ravel, Britten, Purcell en Reger. Maar er is meer, waardoor u zich mee kunt laten voeren vanuit het duister naar lichtere oorden.

Dit concert staat onder leiding van Mirjam van den Hoek. Ze werd geboren in Kerkwerve en maakte al vroeg kennis met muziek. Vanaf haar 7e jaar volgde ze muzieklessen op de muziekschool van Zierikzee. Ze volgde viool- en pianolessen. In het zesde jaar van het VWO begon ze met de vooropleiding koordirectie bij Wiecher Mandemaker om zich voor te bereiden op de Bachelor Koordirectie. Met veel plezier studeerde ze op Codarts (Hogeschool voor de Kunsten, Rotterdam). Ze heeft reeds verscheidene koren onder haar hoede gehad. Naast koordirectie volgt Mirjam ook orkest- en HAFABRA- directielessen, om zich zo breed mogelijk te ontwikkelen. Ze kreeg masterclasses van Philip Pickett, Arie van Beek en Paul Valk.

Redenen te over om naar dit concert te komen luisteren.

Kaarten zijn vanaf 24 april te bestellen via de website www.enchantant.nl, ( tot 15 mei) bij de koorleden en bij Boekhandel Hoofdstuk Eén (tot op de concert dag) en uiteraard aan de kerk. Uw entreebewijs is tevens uw consumptiebon voor een drankje in de pauze.

Datum: 18 mei om 20.00 uur.

Entree € 17,50, voorverkoop € 15,00.

Vrienden van de Catharijne € 15,00.

Kerk open om 19.30 uur.

Ze verwelkomen u graag op 18 mei! Zet deze datum alvast in de agenda!

Deel deze pagina: