Live Live

Lezing Jeroen Windmeijer

Gepubliceerd: Dinsdag 05 oktober 2021 17:07

Lezing Jeroen Windmeijer

Jeroen Windmeijer is een snel rijzende ster in het Nederlandse schrijverslandschap.

Spijkenisse - Oktober is de Maand van de Geschiedenis. Dit jaar legt Bibliotheek de Boekenberg een link tussen het spannende boek en de geschiedenis met een bezoek van schrijver Jeroen Windmeijer. Als geen ander weet deze succesvolle auteur de geschiedenis te verweven in zijn thrillers. Waar haalt hij zijn inspiratie vandaan? Kom luisteren op woensdag 13 oktober om 19.30 uur.

De voormalig reisleider en godsdienstleraar studeerde culturele antropologie en is sinds 2019 fulltime schrijver. Inmiddels heeft hij 7 titels op zijn naam staan, waaronder ‘De Genesissleutel’, ‘Het Isisgeheim’ en ‘Het Evacomplex’. De rode lijn in al zijn boeken is de wens om de lezer wat bij te brengen, naast het vertellen van een goed verhaal dat zich als een spannende thriller laat lezen. De schrijfstijl van Jeroen Windmeijer doet erg aan Dan Brown denken.

Boekhandel Hoofdstuk Een uit Brielle zal zijn boeken deze avond verkopen. Kaartjes kosten € 5,- voor leden en € 7,50 voor niet-leden en zijn verkrijgbaar via de kassa of website van de bibliotheek.

Woensdag 13 oktober | 19.30-22.00 uur | leden € 5,- en niet-leden € 7,50

Deel deze pagina: