Live Live

Lezing over solozeilen

Gepubliceerd: Woensdag 29 januari 2020 12:27

Lezing over solozeilen

Graag willen André en Marjon 7 februari over de mooie zeilreizen die zij hebben gemaakt uitgebreid komen vertellen. 

Vierpolders - Vrijdag 7 februari is er weer een interessante lezing in het Vierpolderse Dijckhuis. Afgelopen zomers hebben Marjon en André de Looze mooie zeilreizen gemaakt. Daar waar de wind ze bracht was eerst het motto.

Er werden zeilgebieden ontdekt op slechts enkele dagen zeilen vanaf hun ‘deur’, de haven van IJmuiden. De fjorden in Noorwegen, de Zweedse scheren, dolfijnen voor de boeg en zeehonden in Denemarken. Voor de zomer van 2019 stond een zeilreis naar de Azoren gepland. Een tocht van duizenden mijlen naar subtropische eilanden midden in de Noordelijk Atlantische Oceaan. Op de weg ernaartoe deden zij Frankrijk en de Kanaaleilanden aan. Na het oversteken van de Golf van Biskaje kwamen ze in de Spaanse Ria's. Afzakkend tot Portugal hebben zij vanaf daar de sprong gewaagd naar de Azoren. Onderweg zijn mooie foto’s gemaakt die ze graag willen delen. Ook de terugweg langs de Scilly Isles en de Oostkant van Engeland was bijzonder. Graag willen André en Marjon 7 februari over deze reis uitgebreid komen vertellen, om 20:00 uur in zaal de Achterdyck!

De avond wordt georganiseerd door Stichting ’t Dijckhuis Vierpolders. Kijk voor meer info op https://dijckhuis.nl/activiteiten/

Deel deze pagina: