Live Live

Lezing over solozeilen

Gepubliceerd: Woensdag 01 maart 2023 11:15

Lezing over solozeilen

Graag willen André en Marjon de Looze op 10 maart over hun reizen uitgebreid komen vertellen in ‘t Dijckhuis in Vierpolders. 

Vierpolders - Vrijdag 10 maart is er weer een interessante lezing in ’t Dijckhuis te Vierpolders. Afgelopen zomers hebben Marjon en André de Looze mooie zeilreizen gemaakt. “Daar waar de wind je brengt!”, is al jaren lang hun motto.

Er werden zeilgebieden ontdekt op slechts enkele dagen zeilen vanaf hun ‘deur’, de haven van IJmuiden. De fjorden in Noorwegen, de Zweedse scheren, dolfijnen voor de boeg en zeehonden in Denemarken. In 2019 een zeilreis naar de Azoren. Een tocht van duizenden mijlen naar subtropische eilanden midden in de Noordelijk Atlantische Oceaan.

Hierover heeft André een aantal jaar geleden verteld, ondersteund met een fraaie fotoreportage. Dit jaar wil hij wederom het publiek verrassen met prachtige foto’s en hun mooie verhalen. Deze keer zal de aandacht liggen bij hun uitdagende reis naar Noorwegen. Graag willen André en Marjon 10 maart over deze reis uitgebreid komen vertellen in ‘t Dijckhuis, om 20:00 uur bent u welkom in zaal de Achterdyck!

De avond wordt georganiseerd door Stichting ’t Dijckhuis Vierpolders. Kijk voor meer info op https://dijckhuis.nl/activiteiten/

Deel deze pagina: