Live Live

Liefde en Troost

Gepubliceerd: Dinsdag 10 mei 2022 17:48

Liefde en Troost

Op het programma staat muziek uit de Romantiek met o.a. liederencyclussen van Brahms, Wolf en Andriessen.

Brielle - Op 15 mei geeft Vocaal Ensemble En Chantant een prachtig en uitdagend concert met als thema ‘Liefde en Troost’. Op het programma staat muziek uit de Romantiek met o.a. liederencyclussen van Brahms, Wolf en Andriessen. De Romantiek is een kunststroming uit de 19e eeuw met thema’s die vaak gaan over emotie, fantasie en natuur.


En Chantant staat al een aantal jaar onder leiding van Mirjam van den Hoek, zij studeerde koordirectie aan Codarts in Rotterdam bij Wiecher Mandemaker en is momenteel bezig met haar master bij Luc Anthonis aan het conservatorium van Antwerpen.

Mirjam is ook een begenadigd sopraan en zingt bij diverse (semi-)professionele koren. Tijdens dit concert zal ze te horen zijn als soliste. Ze zingt de liederencyclus ‘Miroir de Peine’ van Hendrik Andriessen op teksten van de dichter Henri Ghéon. Ze wordt daarbij begeleid door organist Niels de Klerk.

Zoals u inmiddels gewend bent, kunt u de kaartjes bestellen via de website www.enchantant.nl. Kaartjes leggen zij voor u klaar bij de kassa op 15 mei. U kunt de kaartjes uiteraard ook bestellen via de zangers van En Chantant. In de pauze krijgt u een gratis drankje op vertoon van uw kaartje.

Locatie: St Catharijnekerk in Brielle
Datum: Zondag 15 mei
Aanvang: 15.00 uur, kerk open om 14:30
Kaartjes: € 15,00 en voor Vrienden van de St Catharijnekerk € 12,50

Deel deze pagina: