Live Live

Lijst VOOR Nissewaard telt 28 kandidaten

Zondag 06 februari 2022 14:08

Lijst VOOR Nissewaard telt 28 kandidaten

De lijst van VOOR Nissewaard is een mooie, gevarieerde mix van kandidaten uit alle gelederen van de samenleving.

Nissewaard - De nieuwe lokale politieke partij VOOR Nissewaard heeft onlangs haar kandidatenlijst voor de aankomende gemeenteraadsverkiezingen gepresenteerd.

De lijst bestaat uit 28 Nissewaardse kandidaten. "Op onze lijst staan echte aanpakkers die middenin de samenleving staan", aldus een trotse lijsttrekker Stephan van Uden. "Stuk voor stuk betrokken inwoners die trots zijn op onze mooie gemeente, maar ook inzien dat er nog veel verbeterd kan worden. Veiligheid, wonen en (jeugd)zorg zijn een aantal onderwerpen waar wij nog echt veel ruimte voor verbetering zien. Maar ook het investeren in bestaande wijken, onkruidbestrijding, meer mogelijkheden voor onze jeugd creƫren en het weer gratis ophalen van grofvuil om verpaupering en afvaldumpingen tegen te gaan, zijn nog een aantal speerpunten van VOOR Nissewaard."


"Uiteraard zien wij bij de andere partijen veel overeenkomsten in de programma's. Alleen hebben de partijen die nu al in de gemeenteraad zitten het dus blijkbaar niet voor elkaar gekregen om een aantal serieuze problemen echt op te lossen. Zij beloven nu hetzelfde wat zij bij de vorige verkiezingen ook deden. Wij onderscheiden ons juist in onze aanpak", vult partijvoorzitter en nummer twee Roy Masthoff aan.

"De huidige gevestigde orde is iets te ver in het pluche gezakt en is voornamelijk bezig met elkaar in plaats van met de inwoners. Onze politiek kenmerkt zich juist door de inwoners de politieke agenda te laten bepalen. Proactief en niet reactief. Duidelijke communicatie, openheid van zaken en vooral luisteren naar de inwoners, daar draait het bij VOOR Nissewaard om. Dit is o.a. de reden waarom wij al vanaf vorig jaar juni elke week met onze VOORtent op de markt in Spijkenisse staan", sluit Masthoff af.

De lijst van VOOR Nissewaard is een mooie, gevarieerde mix van kandidaten uit alle gelederen van de samenleving. Veel kandidaten zijn actief in het verenigingsleven en het vrijwilligerswerk. Met als meest opvallende naam, die van judoka en sportschoolhouder Richard de Bijl.

Het verkiezingsprogramma van VOOR Nissewaard is terug te vinden op www.voornissewaard.nl

Deel deze pagina: