Live Live

LINQ Media ontvangt VOORbeeld van VOOR Nissewaard

Gepubliceerd: Donderdag 23 juni 2022 13:29

LINQ Media ontvangt VOORbeeld van VOOR Nissewaard

Het VOORbeeld heeft direct een mooie, prominente plaats gekregen in de "prijzenkast" van LINQ

Nissewaard - Gisteren heeft het bestuur van LINQ Media het VOORbeeld van lokale politieke partij VOOR Nissewaard uitgereikt gekregen. Uit handen van Stephan van Uden en raadslid Remon van Bree ontving voorzitter Hans van Hoof met veel trots en kippenvel deze trofee.

Het VOORbeeld wordt uitgereikt aan sociaal maatschappelijke organisaties of individuen die zich (vaak) op vrijwillige basis inzetten voor Nissewaard en dus zo een voorbeeld zijn voor de gemeente.

"We hebben voor LINQ gekozen omdat zij al jarenlang met een harde kern van ruim 20 enthousiaste vrijwilligers onze regio voorzien van al het lokale nieuws op radio, tv en social media. Van festivals tot sportwedstrijden en van nieuws uit de wijken tot politieke debatten, LINQ doet overal verslag van. Zij zijn de lokale verbindende schakel. Vandaar ook de naam LINQ", aldus Van Uden. "Des te meer een goede reden om deze mooie organisatie te waarderen met ons VOORbeeld."

Voor de twee anderen bestuursleden, Theo de Jong en Jack Hilberding, kwam de uitreiking als een volkomen verrassing. "Hans was op de hoogte", gaat Van Uden verder. "Wij checken eerst of een organisatie wel open staat voor de ontvangst van onze trofee. Hans reageerde direct enthousiast en ziet het als een enorme erkenning voor ruim 30 jaar lokale media maar met name voor de tomeloze inzet van alle vrijwilligers".

Het VOORbeeld kreeg direct een mooie, prominente plaats in de "prijzenkast" van LINQ waar deze voor alle medewerkers te bewonderen is.

V.l.n.r. Remon van Bree (raadslid VOOR Nissewaard), Theo de Jong (bestuurslid LINQ), Jack Hilberding (secretaris/ penningmeester LINQ), Hans van Hoof (voorzitter bestuur LINQ) en Stephan van Uden (fractievoorzitter en raadslid VOOR Nissewaard)

Deel deze pagina: