Live Live

Lintjesdragers verrast door team Fijnjetezien

Gepubliceerd: Maandag 15 juni 2020 15:51

Lintjesdragers verrast door team Fijnjetezien

Jan Schenk, Aren Drooger, Koos Assenberg en Trudy Groenendaal werden de afgelopen week blij verrast.

Hellevoetsluis - Lachende gezichten van onze vrijwilligers in Hellevoetsluis, die dit jaar een Koninklijke onderscheiding hebben mogen ontvangen. Jammer genoeg is het moment in de Raadzaal vlak voor Koningsdag iets anders verlopen, maar kregen zij wel een onverwacht telefoontje van Burgemeester Milene Junius.

Nog steeds hebben zij daar een hele fijne herinnering aan en ook Centrum Vrijwilligerswerk Hellevoetsluis wilde dit met Fijnjetezien nog een keer extra benadrukken door onverwacht voor de deur te staan met een kleine verrassing. Als waardering.

Hellevoetsluis, Vrijwilligersstad en mensen die zich met hart en ziel kosteloos inzetten zijn goud waard. Het team zet de bezoeken deze week voort, maar Jan Schenk, Aren Drooger, Koos Assenberg en Trudy Groenendaal waren de afgelopen week blij verrast.

Trudy wil gelijk van de gelegenheid gebruik maken om een oproep te doen voor invalkrachten bij de Voedselbank, zowel chauffeurs als medewerkers op de locatie. Kijk voor meer info op www.fijnjetezien.nl bij “elkaar helpen”.

Deel deze pagina: