Live Live

Lokaal talent op Spijkenisse Festival 2023

Vrijdag 28 juli 2023 14:44

Lokaal talent op Spijkenisse Festival 2023

Op vrijdagavond en zaterdagmiddag staan diverse lokale acts op het podium.



Spijkenisse - Ook dit jaar is er weer flink wat lokaal talent te zien op het Spijkenisse Festival dat van vrijdag 25 augustus tot en met 27 augustus plaats zal vinden op het Marktplein in Spijkenisse. Op vrijdagavond en zaterdagmiddag staan diverse lokale acts op het podium.

Op vrijdagavond 25 augustus staan lokale dj-talenten Quintexx en Bradley Q op het podium, voordat dj's als Afro Bros en Sam Blans het podium in Spijkenisse betreden. Zaterdagmiddag 26 augustus is het traditiegetrouw tijd voor een middag vol lokaal talent georganiseerd door muzikaal platform Puls.

Zij geven ieder jaar de kans aan lokaal talent om zich te laten zien aan het publiek van het Spijkenisse Festival. Vanaf 15:30 uur staan acts als NILLIHC, Noa Maria, Bluuw, Yens & RockinSound op het podium. In de avond zullen onder andere Nielson en Claude naar Spijkenisse komen voor een optreden.

Het Spijkenisse Festival wordt dit jaar ook weer op de zondagmiddag afgesloten met optredens van onder andere Ruth Jacott en Rolf Sanchez. De zaterdagavond en zondagmiddag draait DJ Joeri tussen deze acts door.

Het hele weekend is het festival aan het Marktplein in Spijkenisse gratis te bezoeken. Meer informatie over het festival vind je op www.spijkenissefestival.nl.

Deel deze pagina: