Live Live

Longfonds zet in Brielle nieuwe collectebus in

Gepubliceerd: Woensdag 01 mei 2019 20:26

Longfonds zet in Brielle nieuwe collectebus in

U kunt contant geld geven, maar ook pinnen of contactloos uw bijdrage geven bij de komende collecteweek van het Longfonds.

Brielle - In de week van 13 t/m 18 mei 2019 is de collecte van het Longfonds. 33.000 collectanten gaan dan op pad met maar één doel: geld ophalen voor gezonde lucht en gezonde longen. Ook in Brielle kunt u een collectant van het Longfonds tegenkomen.

Veel mensen herkennen de situatie: u heeft geen contant geld in huis… Gelukkig gaan dit jaar in Brielle een aantal collectanten met een nieuwe collectebus voor het Longfonds op pad. U kunt daar contant geld in doen, maar ook pinnen of contactloos uw bijdrage geven. De collectebus past goed in deze tijd waarin men gewend is te betalen met een bankpas. Zo kunt u altijd een bijdrage geven, met of zonder kleingeld in huis. Het Longfonds zet de nieuwe bussen voor het eerst in: andere goede doelen hebben de bus de afgelopen tijd al succesvol gebruikt. In 50 gemeenten in Nederland waaronder Brielle kunt u deze bus tegenkomen. De nieuwe manier van collecteren is veilig en anoniem.

1,2 miljoen Nederlanders
Finn is geboren met maar één long. Hij is niet de enige. 1,2 miljoen mensen in Nederland hebben een longziekte. Gewoon ademhalen is voor hen niet vanzelfsprekend. Het Longfonds gaat voor een wereld zonder longziekten. Help mee! Geef aan de collectant of ga naar Longfonds.nl

Deel deze pagina: