Live Live

Lotgenotenavond voor gedupeerden Toeslagenaffaire

Gepubliceerd: Vrijdag 10 juni 2022 17:19

Lotgenotenavond voor gedupeerden Toeslagenaffaire

Tijdens deze tweede lotgenotenavond kunt u ook in gesprek met de medewerkers van het Herstelteam toeslagenaffaire van de gemeente. 

Nissewaard - De gemeente organiseert op dinsdag 28 juni weer een lotgenotenavond voor gedupeerden van de Toeslagenaffaire uit Nissewaard en Brielle. De avond vindt plaats van 19.30 tot 21.30 uur in Bibliotheek de Boekenberg, Markt 40 in Spijkenisse.

Tijdens de eerste lotgenotenavond op 5 april, bleek dat er veel behoefte was aan meer algemene informatie over het herstelproces van de Uitvoeringsorganisatie Herstel Toeslagen (UHT). Wat wordt er van de u verwacht en wat mag u van UHT verwachten? Daarom zijn op 28 juni medewerkers van het brede hulpteam UHT aanwezig om antwoord op deze vragen te geven. Zij kunnen de stappen in het proces toelichten, algemene vragen beantwoorden en informatie geven. Mocht u na de avond nog contact willen over uw individuele situatie, dan kan daar een aparte afspraak voor worden gemaakt.

Tijdens deze tweede lotgenotenavond kunt u ook in gesprek met de medewerkers van het Herstelteam toeslagenaffaire van de gemeente en met lotgenoten. Het ontmoeten en in gesprek gaan met andere gedupeerde ouders staat centraal. Door regelmatig lotgenotenbijeenkomsten te organiseren, wil de gemeente u dan ook een plek bieden waar u elkaar kunt ontmoeten en ervaringen kunt delen. U bepaalt zelf met wie en waarover u in gesprek gaat, vrijblijvend en zonder aanmelden vooraf.

Heeft u vragen over deze avond of andere vragen in verband met de Toeslagenaffaire, dan kunt u een e-mail sturen naar toeslagen@nissewaard.nl. Een medewerker van het Herstelteam neemt dan contact met u op.

Deel deze pagina: