Live Live

Lyshon Leona (RHS) naar vv Hellevoetsluis

Gepubliceerd: Woensdag 02 februari 2022 13:44

Lyshon Leona (RHS) naar vv Hellevoetsluis

Lyshon gaat de uitdaging graag aan om volgend seizoen basisspeler in Hellevoetsluis 1 te worden.

Hellevoetsluis - Hellevoetsluis staat bekend als een warme, gezellige en familiaire vereniging, die jonge mensen graag een kans geeft. Zo was Paul Bestebreur nog slechts 3 jaar hoofdtrainer toen Hellevoetsluis hem de kans bood het op een hoger niveau te proberen, volgen de 2 verzorgers Sara en Liam nog de studie fysiotherapie en is er in de selectie van Hellevoetsluis ook plek voor jonge, ambitieuze voetballers die graag op 2e klasse niveau willen uitkomen.

Voor komend seizoen wordt de selctie van Paul Bestebreur aangevuld met de 21-jarige Lyshon Leona van Rijnmond Hoogvliet Sport. Lyshon is een moderne rechtsback die ook op de linksachterpositie uit de voeten kan. Hij wil beter worden en investeert optimaal in zichzelf. Lyshon gaat de uitdaging dan ook graag aan om volgend seizoen basisspeler in Hellevoetsluis 1 te worden.

In 2008 begon Lyshon met voetballen bij VVK, nu opgegaan in Kethel Spaland. Vervolgens stapte hij in 2015 over naar SVV, waar hij 2 seizoenen heeft gespeeld. Omdat het met de club destijds wat minder ging, is Lyshon op zoek gegaan naar een nieuwe uitdaging, die hij vond bij Smitshoek. Daar kwam Lyshon uit in de onder-17 en onder-19. Zijn huidige trainer Rody van Hemert benaderde hem vervolgens om naar Spijkenisse te komen. Eén van de hoogtepunten in die periode was de strijd om de nacompetitie voor promotie naar de 3e divisie!

Toen trainer Rody van Hemert de overstap maakte naar Rijnmond Hoogvliet Sport nam hij Lyshon mee. Bij RHS heeft Lyshon zich ontwikkeld tot een volwaardige basisspeler en wil hij het nu graag een stapje hoger proberen. "Ik ben er trots op dat een mooie club als Hellevoetsluis mij een podium op een hoger niveau wil bieden en ik sta dan ook te popelen om mijn voetbalkwaliteiten te laten zien in Hellevoetsluis", aldus de ambitieuze Lyshon.

Deel deze pagina: