Live Live

Maas overhandigt 2e donatie aan Prinses Máxima Centrum

Maandag 10 april 2023 15:23

Maas overhandigt 2e donatie aan Prinses Máxima Centrum

In totaal is er sinds de start van De avonturen van Maas al €100.000,- gedoneerd aan het Prinses Máxima Centrum.

Oostvoorne/Rotterdam - In het Prinses Máxima Centrum overhandigde Maas de Graaff uit Oostvoorne op 4 april een cheque van maar liefst €55.000,- voor onderzoek naar kinderkanker. Dit is wederom een prachtige jaaropbrengst van zijn stichting De Avonturen van Maas. De grote droom van Maas is dat er een magisch medicijn komt.

Maas, geboren in 2013, kreeg op 9 september 2020 de diagnose lymfeklierkanker, Burkitt Lymfoon. Het gaat weer goed met Maas. Die wens heeft hij ook voor alle andere kinderen die ziek zijn. Hij hoopt op een magisch medicijn en daar is veel onderzoek voor nodig. Maas en de vrijwilligers van De Avonturen van Maas zamelen daarom zoveel mogelijk geld in voor onderzoek door het Prinses Máxima Centrum.

Samen voor Prinses Máxima Centrum

Met wederom veel dank aan de serviceclubs, bedrijven en vele particuliere donateurs kon Maas vorige week voor de tweede keer een prachtige jaaropbrengst overhandigen. In totaal is er sinds de start van De avonturen van Maas al €100.000,- gedoneerd aan het Prinses Máxima Centrum.

Acties 2023

Ook in 2023 wordt hard gewerkt aan het waarmaken van de droom van Maas. Het inzamelen van geld voor onderzoek, gebeurt o.m. via samenwerking en evenementen. Binnenkort is er ook een compleet pakket voor het organiseren van een sponsorloop beschikbaar voor scholen. Van de netto-opbrengst gaat 100% naar onderzoekers verbonden aan het Prinses Máxima Centrum. Meer informatie is te vinden op de social media kanalen van De Avonturen van Maas en natuurlijk op de website www.deavonturenvanmaas.nl.

Deel deze pagina: