Live Live

Maerlant On Stage een daverend succes!

Zaterdag 06 april 2024 09:46

Maerlant On Stage een daverend succes!

Brielle - In een uitverkochte zaal zagen klasgenoten, vrienden en familie bijna 20 acts voorbij komen.

Op donderdag 28 maart vond op het Maerlant de eerste editie van Maerlant On Stage plaats. Een open podium voor leerlingen en medewerkers die hun muzikale talenten wilden tonen.

En wat een talent werd er getoond; van brugklasser tot bovenbouwer, van leerling tot docent, van beginner in de muziek tot ervaren muzikant en van klassiek tot heavy metal. In een uitverkochte zaal zagen klasgenoten, vrienden en familie bijna 20 acts voorbij komen. Deze fantastische avond werd georganiseerd door de muzieksectie, bestaande uit Marieke Kranenberg en Megan Zinschitz. Tijdens de avond zorgden zij ook voor de begeleiding van de leerlingen.

Rector Michael Scheffers was zeer trots op zijn leerlingen en collega’s die hun muzikale talenten toonden. ‘Als docent of medewerker zie je natuurlijk de talenten van leerlingen in de schoolse setting, maar nu zag je ze van een andere kant, ook collega’s hebben mij verbaasd’, vertelt Michael. ‘Talenten staan buiten de lessen ook centraal tijdens P-tijd, waar leerlingen kunnen kiezen voor extra curriculaire activiteiten als koken, golfen, suppen, surfen, kaas maken, etc., maar dit is een nieuw initiatief. Ik ga er in ieder geval vanuit dat dit een nieuwe Maerlant traditie wordt, want dit smaakt naar meer!’

Deel deze pagina: