Live Live

Makkelijker reizen dankzij nieuwe R-net website

Zondag 01 oktober 2023 11:59

Makkelijker reizen dankzij nieuwe R-net website

In de toekomst zal je de rood-grijze R-net bussen, trams en (metro)treinen ook vaker tegenkomen in de Randstad.

Regionaal - Vanaf 21 september 2023 is reizen in Zuid-Holland met R-net weer iets makkelijker geworden, comfortabeler en sneller met de gloednieuwe R-net website. De nieuwe website biedt een verbeterde en intuïtieve gebruikerservaring, waardoor reizen met R-net eenvoudiger wordt dan ooit.

Van een routeplanner tot actuele kaarten en direct toegang tot de klantenservice van alle vervoerders. Er is aan alles gedacht om je reis nog soepeler te laten verlopen.

Nieuwe functionaliteiten


Vind dankzij de 9292-routeplanner snel de beste routes om op je bestemming te komen. Plan je reis nauwkeurig op basis van de actuele situatie op de weg of het spoor. Kijk waar R-net bij je in de buurt rijdt op onze nieuwe interactieve lijnenkaart. Hier vind je alle R-net routes en haltes. Heb je toch hulp nodig? Via de website vind je de contactgegevens van alle betrokken vervoerders. Dit alles is toegankelijk op elk apparaat, zodat je onderweg altijd op de hoogte bent.

Altijd R-net

Wij willen jouw reis zo betrouwbaar, toegankelijk, snel en frequent maken als mogelijk. Bezoek vandaag nog www.rnet.nl en ontdek hoe we jouw reis naar een hoger niveau tillen!

In de toekomst zal je de rood-grijze R-net bussen, trams en (metro)treinen vaker tegenkomen in de Randstad. Het plan is om in 2028 door de hele Randstad hetzelfde herkenbare hoogwaardige openbaar vervoer te laten rijden.

Deel deze pagina: