Live Live

Mantelzorgers Financieel Fit

Gepubliceerd: Woensdag 08 mei 2019 14:21

Mantelzorgers Financieel Fit

Wilt u meer weten over hoe je als Mantelzorger financieel fit kunt blijven, dan bent u van harte welkom in de mantelzorgsalon.

Spijkenisse - Op maandag 13 mei a.s. hebben ze als gast Karin Sieverts in de Mantelzorgsalon. Zij zal vanuit haar rol als sociaal makelaar uitleg geven over hoe mantelzorgers financieel fit kunnen blijven.

Ook is er een zakboek Financiën van MantelzorgNL onlangs uitgegeven en dit is hét naslagwerk voor iedere mantelzorger. Het zakboek biedt mantelzorgers een overzicht van regelingen die van invloed zijn op zijn of haar financiële situatie. Van WMO, PGB tot aftrek van parkeerkosten en belastingvrije schenkingen. Met het zakboek Financiën kan de mantelzorger met meer kennis vragen stellen bij de benodigde (gemeentelijke) instanties. Het zakboek ligt ter inzage in de Mantelzorgsalon maar is ook te bestellen bij www.mantelzorg.nl

Wilt u meer weten over dit thema, dan bent u van harte welkom in de mantelzorgsalon.

De bijeenkomst duurt van 14.00 uur – 16.00 uur en vindt plaats in de Ontmoetingsruimte Mei, Winston Churchilllaan 31 te Spijkenisse. De toegang is gratis en u bent van harte welkom.

Deel deze pagina: