Live Live

Mantelzorgpas nog aan te vragen tot 1 maart

Gepubliceerd: Maandag 24 februari 2020 20:01

Mantelzorgpas nog aan te vragen tot 1 maart

Was u Mantelzorger in 2019 en heeft u nog geen pas? U kunt deze pas nog aanvragen tot 1 maart 2020.

Brielle - Bent u ook Mantelzorger en zorgt u minimaal acht uur per week en/of gedurende, minimaal, drie aaneengesloten maanden voor iemand anders, dan kunt u de mantelzorgpas aanvragen. Daarbij dient de persoon voor wie u zorgt, de zorgvrager, in de gemeente Brielle te wonen.

Met de Mantelzorgpas wil de gemeente de mantelzorgers een steuntje in de rug geven. Iets lekkers voor bij de koffie/thee, naar de kapper, een bloemetje of een bezoekje aan ons mooie museum: het is een kleine greep uit de vele mogelijkheden.

Afgelopen 10 november 2019, de dag van de Mantelzorger, ontvingen de mantelzorg pashouders een bedankkaart waarmee men gratis oliebollen konden ophalen bij de oliebollenkraam. Meer dan 210 mantelzorgers maakten gebruik van deze waardering. De Gemeente Brielle hecht er belang aan om Mantelzorgers te waarderen voor de zorg en ondersteuning die zij aan hun naaste(n) bieden.

Was u Mantelzorger in 2019 en heeft u nog geen pas? U kunt deze pas nog aanvragen tot 1 maart 2020. Voor meer informatie hierover kunt u terecht op www.mantelzorgvoorne.nl

Deel deze pagina: