Live Live

Mantelzorgpassen weer opgewaardeerd

Dinsdag 18 april 2017 19:24

Mantelzorgpassen weer opgewaardeerd

Hiermee geven de gemeenten opnieuw een blijk van waardering aan de inzet die mantelzorgers op Voorne leveren.

Regio - Gemeenten Brielle, Hellevoetsluis en Westvoorne hebben de Mantelzorgpassen met 75 euro opgewaardeerd. Hiermee geven de gemeenten opnieuw een blijk van waardering aan de inzet die mantelzorgers op Voorne leveren.

Mantelzorgers zijn inwoners die minimaal 8 uur per week en 3 maanden achtereen voor iemand zorgen. Dit kan een familielid zijn, maar ook een vriend, kennis of buur. De gemeenten op Voorne vinden deze inzet erg belangrijk en doen daarom graag wat terug voor mensen die mantelzorger zijn voor de inwoners op Voorne. Dit doen zij met de Mantelzorgpas. Met de pas kunnen mantelzorgers het beschikbare bedrag besteden bij lokale winkeliers en maatschappelijke en/of culturele partners.

Heeft u in 2016 al een Mantelzorgpas ontvangen? Gooi deze dan niet weg, ook niet als uw tegoed op is. De waardering wordt namelijk jaarlijks op de pas gestort. De pas blijft dus actief. Ook kunt u de Mantelzorgpas met een zelf gekozen bedrag via iDeal opwaarderen. Zo kunt u het gehele jaar door bij de aangesloten winkeliers en partners profiteren van het exclusieve voordeel voor mantelzorgers.

Bent u mantelzorger maar heeft u nog geen Mantelzorgpas? Vraag er dan eenvoudig een aan via www.mantelzorgvoorne.nl/brielle/aanvragen

Deel deze pagina: