Live Live

Mantelzorgsalon

Gepubliceerd: Woensdag 07 september 2022 09:53

Mantelzorgsalon

Wilt u tips en adviezen over de toekomst van de Mantelzorg of bent u nieuwsgierig naar deze bijeenkomst dan bent u van harte welkom.

Spijkenisse - Op 12 september bespreken ze in de mantelzorgsalon de toekomst van mantelzorg. Het CPB (centraal planbureau) heeft een verkenning laten uitvoeren naar de toekomst van de mantelzorg, hoe deze eruit gaat zien in 2040. Hierbij is gekeken naar culturele ontwikkelingen en naar bevolkingssamenstelling.

Deze visie gaan we met elkaar bekijken en er over van gedachten wisselen. De sociale netwerken zullen volgens deze visie steeds belangrijker worden. Aan de hand van een ecogram zullen we zien hoe een sociaal netwerk er uit kan zien en iedere bezoeker kan ook het eigen netwerk in kaart brengen.

Wilt u hier tips en adviezen over krijgen of bent u nieuwsgierig naar deze bijeenkomst dan bent u van harte welkom. Deelname is gratis.

De bijeenkomst duurt van 10.00 uur – 12.00 uur en vindt plaats in de Ontmoetingsruimte Trefpunt, Goudenregenplein 3, te Spijkenisse. De zaal is open om 9.30 uur.

Voor verdere informatie en voor aanmelden kunt u terecht bij het Steunpunt Mantelzorg Spijkenisse, onderdeel van SWO, via telefoon (0181) 695 255 of mailen naar Ria Vliegenthart: r.vliegenthart@swospijkenisse.nl of Yvonne Tjung: y.tjung@swospijkenisse.nl.

Deel deze pagina: