Live Live

Mantelzorgsalon

Gepubliceerd: Woensdag 28 september 2022 17:20

Mantelzorgsalon

Mireille van Kleij van Ouwerkerk Notariaat zal toelichten welke zaken u kunt regelen met een levenstestament.

Brielle - Op maandag 10 oktober aanstaande is er weer een Mantelzorgsalon. Deze ochtend komt notaris Mireille van Kleij van Ouwerkerk Notariaat praten over het levenstestament en het testament. 

In een levenstestament legt u keuzes en wensen vast voor uw eigen toekomst. Wat er moet gebeuren als u zelf niet meer kunt handelen. Dat kan tijdelijk zijn, bijvoorbeeld door een ziekenhuisopname. Maar ook permanent, bijvoorbeeld door dementie. Met een levenstestament kunt u zelf de regie nemen voor deze situatie. Natuurlijk is er ook voldoende ruimte om vragen te stellen.

Wilt u hier tips en adviezen over krijgen of bent u nieuwsgierig naar deze bijeenkomst dan bent u van harte welkom. Deelname is gratis.

De bijeenkomst duurt van 10.00 uur – 12.00 uur en vindt plaats in de Ontmoetingsruimte Trefpunt, Goudenregenplein 3, te Spijkenisse. De zaal is open om 9.30 uur.

Voor verdere informatie en voor aanmelden kunt u terecht bij het Steunpunt Mantelzorg Spijkenisse, onderdeel van SWO, via telefoon (0181) 695 255 of mailen naar Ria Vliegenthart: r.vliegenthart@swospijkenisse.nl of Yvonne Tjung: y.tjung@swospijkenisse.nl.

Deel deze pagina: