Live Live

Mantelzorgwaardering 2022 kan aangevraagd worden

Vrijdag 04 februari 2022 13:00

Mantelzorgwaardering 2022 kan aangevraagd worden

Kent u andere mantelzorgers die in aanmerking komen voor de Mantelzorgwaardering?

Voorne - De gemeenten Brielle, Hellevoetsluis en Westvoorne waarderen in 2022 mantelzorgers voor hun inzet. De waardering voor mantelzorgers is een geldbedrag van 100,- Mantelzorgers boven de 18 jaar die ten minste drie maanden, acht uur of meer per week, voor een zorgbehoevende naaste zorgt (familie, buren, vrienden) kunnen de Mantelzorgwaardering aanvragen. Mantelzorgers die via het formulier een aanvraag doen voor deze waardering krijgen € 100,- op hun rekeningnummer gestort. De zorgvrager die ondersteund wordt, moet wel in één van deze gemeenten wonen. De mantelzorger mag ook elders wonen.

Het aanvraagformulier is te downloaden op de site www.meemantelzorg.nl op de website kunt u ook uw gegevens achterlaten, zodat u het formulier toegestuurd krijgt. Het is ook op te vragen via het servicebureau van MEE Plus Zuid-Hollandse Eilanden via E: waarderingvp2022@meeplus.nl of via het telefoonnummer (0181) 33 35 07. Er zijn dit jaar twee uitbetalingsmomenten. Na 1 december worden aanvragen voor 2022 niet meer in behandeling genomen.

Kent u andere mantelzorgers die in aanmerking komen voor de Mantelzorgwaardering?

Attendeer hen dan op het aanvragen van de Mantelzorgwaardering. Voor vragen of meer informatie over de mantelzorgondersteuning kunt u contact opnemen met MEE Plus Zuid-Hollandse Eilanden via E: servicebureau@meeplus.nl of telefonisch op het nummer (0181) 33 35 07. Voor vragen rondom de Mantelzorgwaardering 2022 kunt u mailen naar waarderingvp2022@meeplus.nl of bellen met het algemene nummer.

Deel deze pagina: