Live Live

Mark Bij Politie krijgt een 2e seizoen!

Gepubliceerd: Zaterdag 01 februari 2020 11:36

Mark Bij Politie krijgt een 2e seizoen!

In februari start weer een nieuw seizoen van YouTuber Mark Bij Politie.

Nissewaard - Afgelopen september had Mark van het YouTube kanaal MarkBenIk zijn eerste serie over de Politie van Nissewaard. Hierbij gaf hij een kijkje in de keuken van de Politie. In het eerste seizoen was te zien hoe het politiebureau er van binnen uit zag, reed hij verschillende diensten mee op de noodhulp en ging de YouTuber mee met verschillende invallen.

Dit seizoen was een groot succes, waarbij de laatste video zelfs meer dan 40.000 weergaven heeft gehaald. Het doel om bewoners van Nissewaard en omgeving op deze manier een inkijkje te geven in de keuken van Politie Nissewaard is hier zeker mee gehaald.

In februari start weer een nieuw seizoen van Mark Bij Politie. Waarbij de YouTuber in 5 afleveringen (elke zaterdag 10:00 uur) weer meeloopt met Politie Nissewaard.

Hierin maakt Mark weer de meest vette avonturen mee! Zo loopt hij in aflevering 1 mee tijdens een grote controle "Ondermijning". Waarin hij uitlegt hoe een grote controle samen met Douane en Belastingdienst in zijn werk gaat. Bij deze controle wordt er ook nog eens een bijzonder spannende vondst gedaan.

In de andere afleveringen loopt Mark mee tijdens verschillende diensten vol met spannende meldingen.

De video's zijn vanaf 1 februari te zien op het YouTube kanaal MarkBenIk.

Deel deze pagina: