Live Live

Masterclass ‘Alter Ego’

Gepubliceerd: Zaterdag 16 maart 2019 13:35

Masterclass ‘Alter Ego’

Deze masterclass is onderdeel van de reeks ‘Masterclasses in Centrum voor de Kunsten’ die het CVDKS de komende maanden organiseert.

Spijkenisse - Anne van de Lelie, bekend van ‘Anne & Lisa’ een theatervoorstelling met snelle sketches en absurde situaties, geeft op 23 maart 2019 van 14.30 – 16.30 uur in Centrum voor de Kunsten Spijkenisse (CVDKS) een masterclass onder de naam ‘Alter Ego’.

In deze unieke masterclass gaan de deelnemers op basis van kenmerken van hun eigen gezicht op zoek naar een alter ego. Kortom: aan de slag met het creëren van theaterpersonage. Deze unieke personages ontmoeten elkaar vervolgens op de toneelvloer in een zelf bedachte scène. Aan de andere kant proberen ze het diepste geheim van het alter ego te ontrafelen. Theatermaken langs de lijnen van kleinkunst!

De masterclass is bedoeld voor deelnemers vanaf 16 jaar met theaterervaring en kost € 5,- per persoon. Wil jij daarbij zijn? Schrijf je dan zo snel mogelijk in! Er is ruimte voor een beperkt aantal deelnemers. Voor meer informatie en aanmelden: Centrum voor de Kunsten Spijkenisse, Nieuwstraat 83, telefoon 0181 - 652250 of www.cvdks.nl.

Masterclasses CVDKS
Deze masterclass is onderdeel van de reeks ‘Masterclasses in Centrum voor de Kunsten’ die het CVDKS de komende maanden organiseert. In de reeks brengt het CVDKS de professionele artiest, die ooit zelf op amateurniveau met zijn of haar kunst begonnen is, terug in de wereld van de amateurkunstenaar. Zo doet de cursist een bijzondere ervaring op onder leiding van een professional 'uit het veld'.

Deel deze pagina: